Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 13 July 2017

Bersih ke sayur kita beli tu??

selamat pagi...

bersiaran tentang YLEO pulak..

mari cerita tentang pembersih sayur dan buah..



Habis tertanggal semua yg xpatut tu
#########################


Ni sngt bagus!!setiap dapur kena ada 1 ni...setiap kali basuh sayur2 n buah2 yg beli tu mmg kena pkai ni..kadang tu kita basuh gitu2 je nmpk mcm bersih kan..sbnrnya x tau..bila ada ni..korang akn nmpk perbezaannya..nnti cikmah share bezanya k..

Tgok yg ni nmpk fresh je kan..nmpk sihat je..nk makan pun tmbh2 selera tgok..

Cikmah hari tu redeem je..senangkan..YL mmg suka bg free je kat member yl..korang nk free juga pun boleh..meh join jadi member..

Klau nk try THIEVES..pencuci sayur n buah2 ni..meh whatsapp 0177626152..cikmah bg free skali sample ape yg ada ni..jgn lmbt tau..



TQ

PUAN MAH

0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...