Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 29 June 2012

Riben....

selamat pagi semua...beberapa hari ni xsihat sgt la..pg2 je dah selesema...mungkin sejuk kot kan...iye ke???alhamdulillah musim panas dah beransur berlalu...follower cik mah makin bertmbah..terima kasih kawan2 baru cik mah...makin bnyak bnda boleh kongsi2....

Okey...tgok tajuk pun konfem dah tau kan ape die...ni entry atas permintaan B2B bie..hari ni baru sempat cik mah nk update tentang riben...okey...marilah sama2 kita berkongsi...nk jadikan cerita...sblm ni xpernah pndai pun buat riben ni..walaupun selalu tolong kak sepupu wat hantaran...bila bab riben je menyerah kalah..hehehhe...tp...skrang ni..bila bertekad nk wat bunga telur sendiri..xle menyerah kalah..kn gak expect wat riben..cewah...alhamdulillah..snng je rupanya...okey..meh layan gmbar n celoteh cik mah...


ni untuk riben yg 4 kelopak ek...



STEP 1:
Okey...kita mulakan dgn gunting riben ikut pnjang yg nk ek...xkisah...jgn panjnag sgt2 sudah lah ye..hehe


STEP 2: 
 seterusnya...wat mcm dalam gmbar...yg hujung skali tarik sikit ke dlm..bukan tgh sgt ek..kira 1/5 la dr pnjang riben tu...



 STEP 3: 

lepas tu...yg hujung panjang lebih tu lipat plak kebawahnya...bg sama pnjng dengan yg asal2 td ek...



 STEP 4: 

pegang kat tengah2 tau..jgn bg terlepas plak..t kn wat lg plak...hehehe...
ulang2 lipat2 smpai ade 2 kelopak blah kanan n kiri...lipat kebawah..then lipat kebawah lg smpai riben habis...


 STEP 5:

then ikatkan ngan dawai dekat tgah2 ek...

ikat kemas2 tau...klau x nnti bila kita tarik2 riben tu nk bg kemas...akn tercabut semula.



 STEP 6: 

okey...setelah diikat..akan jadi seperti dibawah ni...
 dwai tu bg pnjng sikit xpe..senng nnti nk ikat..jgn lebih2 sgt dah la ek..
 

ni plak untuk yg dua kelopak je.

 
 STEP 1: 
 riben xla pnjng sgt mcm tadi ye...sbb ni yg pendek n kelopak pun sikit je..
follow mcm dalam gmbar k.



 STEP 2: 
 yg penting pegang kat tgh2 tu..amik yg hujung 1 lagi..bw jg ke tegh...tp jgn ngam2 tau..bg lebih sikit yg kiri ke kanan n sebalikya...klau x nnti tercabut.


 STEP 3:
 last skali..ikatkan ngan dawai...tu dah jdi..senng je kan..

cik mah habis dah tutorial riben...harap dapat mmbntu kawan2 yg berminat nk DIY....ni jg le gn untuk wat riben dekat hantaran tau...kelopaknya kena bertambahlah n yg penting kn ikat kuat2 k n kemas...

selamat mencuba kawan2...xtau pape...le tnya cik mah...ape le bntu cik mah bntu...

TQ

CIK MAH

Thursday, 28 June 2012

bertukar angin

alhamdulillah....hepy sgt2 semalam..tp xsempat nk update semalam..bz sikit menyiapkan centerpiece....okey...cerita centerpiece sikit lah ek..hehhee..okey...kira 100% dah siap dah...semua dah..ade dlm 33 tin dengan bunga2nya skali dah siap...masuk dlm kotak bsar...yeah!!!!suker sgt...sape xingat nk kn cubit pipi ni...hehhee...tgk cn ek... 

bercerita tentang tukar angin....cik mah berjaya dlm interview smlam....tersnyum gembira..so insyaAllah bkl bertukar angin ke tempat baru dlm bulan 8 nnti....terasa indah dunia ini....bukan suker sgt nk tingglkan tempat lame...kawan2 semua baik2...boss xberapa baik..hehhee..nm pun boss kan....yg kurangnya pada benefit n nk kutip pengalaman...insyaAllah ditempat baru ni cik mah nmpak ade peluang untuk lebih maju....terima kasih pada semua yg dah doakan cik mah berjaya dlm interview semlam...walaupun akn ambil masa 6 bulan untuk training..tp itu merupkan kelebihan yg xdpt kat mane2...

Teringat dulu masa praktikal...ade sorang brother ni tnyer...ape perancangan cik mah untuk 5 thun dari sekarang..masa tu thun 2010...erm...cik mah xdpt byngkan ape akn jadi 5 thun lg...xde apa2 plan pun sbnarnya...kiranya...xde hala tujuan nk kemana selepas degree...yg mampu cik mah jwab adalah..mungkin lepas degree akn tau kot ape nk jadi 5 thun akn dtg...

syukur...selepas degree ni cik mah dah nmpak jelas hala tujuan n arah untuk lebih maju....xmenyimpang pun ngan study sebelum ni...cm mungkin masa depan ini akan lebih berguna kerana dunia semakin maju...cik mah memilih untuk terjun ke bidang railway....

semakin meminati keretapi n segalanya...terima kasih pada brother tu kerana mengingatkan cik mah..kita perlu memikirkan masa depan...berubah angin xsalah..tp mestilah pada yg lebih baik n lebih bermanfaat untk diri sendiri..n mungkin ini juga rezeki Allah bg untuk kawin...

masa interview semalam ramai jugak budak2 fresh...so...blik excited tgok gmbar masa konvo dl2...cewah..meh nk kongsi ngan korang sikit..





 rindu sgt2 kat tempat i..kompleks kejuruteraan....3 thun menimba ilmu disini...


xmenang tgn nk pegang semua bunga2 yg dapat....hehhee




bersama kawan2 tersayang..ada dah jadi isteri orang dah..hehehhe

bersama tuang tersayang..hehehhe..tema merah ok..so en tunang pun kn ikut tema...hehehhe


terima kasih yg xterhingga pada kwan2 opis yg bagi support untuk cari tmpat keje lain untuk mncari pengalamn...doa2 dari kawan2...n pling penting terima kasih pada keluarga yg bnyak mendoakan..


setelah mendapat sesuatu yg lebih baik...so hari ni dengan penuh semngt nk bekerja bersungguh untuk mencapai misi utama..malu nk ckp..kn tunggu 5 thun lg la ek..hehhehe...lg 3 thun je...   :)

TQ

CIK MAH

Tuesday, 26 June 2012

lipat n gunting.....

lame cik mah menghilang...hehehe...xla menghilang...cm xsempat nk update je...tp masih sempat lg menjengah blog B2B n EX-B2B yg lain...sempatlah jg komen 2 3..hehehe...bukan ape....tgn n kaki cik mah kn gatal2...so pedih rasenyer..nk menaip pun xlarat rasenya...huhu....ni makin teruk plak...dah makan vitamin pun still xok...puncanya adalah kerana cik mah sj gedik2 tukar losyen yg dah biasa pkai kepada losyen lain...baru pkai 2 kali je kot...dah start naik gatal2..terus stop pkai...membazir tol...last2 berbalik jg pd losyen lame...hehhee....

okey2 ni cerita tentang bunga sebnarnya...xde kena mengena pun ngan gatal2...hehehe....memandangkan bunga telur dah dekat seratus siap...so nk kongsi sikitlah mcm ne nk wat bunganya..hehehe...harap2 pham lah ek..just lipat n gunting2 je pun..


ni kertas fiber tu yg cik mah pernah cakapkan....besar sbnrnya...tp dah lipat2...gunting jadi saiz mcm ni....amik dua lapis ek...


ok...ni lipat2 mcm biasa tu ye..just lipat2 dua je. n lipat dua lagi smpai jd mcm tu.saiz agak2 sendiri ek..nk bsar atau kecik...oh ye...pesanan untuk korang...kertas ni mudah terkoyak sikit...so tngan kena dilembut2kan..hehehhe


ni setelah digunting tepinya...ikut kreativiti korang ek nk gunting mcm ne..cik mah gunting lekuk2 sikit...so bg ade corak...if bulat je bosan jg..hehehe....


setelah itu...korang bukak semula yg dah gunting tu..akan dapat mcm ni....lepas tu..korang guntingkan celah2 yg ade tu..jarak 2 ok dah...tp..jgn smapi putus dua plak ek..hehehe...


ok...dah tu..lipat2 mcm kipas tu...then ikatkan ngan dawai kat tgah2 n kembangkan...akan jd mcm ni..masa nk kembangkan kn hati2 ye...takut terkoyak plak t...untuk wat bunga ni jadi mcm bnyak sikit...korang le tmbahkan selapis lg..tp ikat gn dawai lain....kiranya..1 bunga gn 3 helai...2 sama n 1 asing....baru akan jd cntik n rimbun....


1 lagi pesanan...untuk yg atas n bawah punya bunga...sama je...cm saiz je kecik...yg bawah just gn sehelai dah cukup....so..inilah hasilnya....setakat hari ni..cik mah dah wat 82 batang bunga telur...
ok...ini je rasenya stepnya..senng sgt je pun...hehhe...cm knlah sgt rajin..sbb amik masa jg nk menyiapakan proses lipat n gunting ni tau....agak2 yg berminat..le email cik mah ek..rahmah2287@yahoo.com..


TQ

CIK MAH

Saturday, 23 June 2012

percubaan kedua...

selamat pagi semua....seronok btol pagi2 ni bila p opis n online...sbbnya dari malm td dah excited nk tgok contest yg cik mah masuk tu menang ke x.....hehehhe....yela..dgn harapan dapatlah tempat ketiga at least kan...hehehe....eh sebelum tu..terima kasih pada follower baru cik mah....terima kasih sgt2...

alhamdulillah menang tempat ketiga....terima kasih pada wan mahazir sbb buat contest ni...syukur sgt2....ini adalah percubaan kedua setelah percubaan pertama xdpt apa2 tempat pun...hehehhe....maklumlah br2 blaja skill nk LIKE2 ni.......

sebagai gnjarannya...cik mah dapat...



TEMPAT KETIGA

FREE Pre-Wed Outdoor Shoot + 1 pcs 8R wood stretch + DVD with case, cover & label + Unlimited shoot.

Sebulan kot masa nk LIKE..lame kan...tp alhamdulillah...cik mah dapat tempat ketiga dengan  828 LIKE...semngt nk join contest2 lain plak...hahahha....itupun klau ada masa lah...pada semua kawan2 yg sudi LIKE gmbar cik mah n en tunang...jutaan terima kasih cik mah ucapkan...t ade contest lg tolong like2 lg ek..hehehhe...

 TQ

CIK MAH

Friday, 22 June 2012

Tolonglah!!!



okey...sticky post lg...kali ni lebih lame...1 bulan okey...untuk entry2 terbaru silalah skroll ke bawah ek n like tau gmbar cik mah,...


kali ni kali kedua cik mah n en tunang masuk contest like2...
ada chance nk menang...sbb ade 39 contestant je...yg sblm ni smpai ke 80....huhu...so kali ni kn sungguh2...sbb masa diberi pun lame jg tau...sebulan...so..nk minta sgt2 korang semua tolong cik mah ek...hehhe....

tolong like!!!!

kat page 

1


2



share skali pun ok gak..

ni antara hadiah2 yg ditawarkan...



Tempat Pertama : 
FREE Pre-Wed Outdoor Shoot + 1 pcs guesbook album (8x12) 20 pages + 1pcs 16R wood stretch + DVD with case, cover & label + Unlimited shoot.

Tempat Kedua : 
FREE Pre-Wed Outdoor Shoot + 1 pcs 12R wood stretch + DVD with case, cover & label + Unlimited shoot.

Tempat Ke-3 : 
FREE Pre-Wed Outdoor Shoot + 1 pcs 8R wood stretch + DVD with case, cover & label + Unlimited shoot.

hehhe...tq sgt2 pada korang semua yg bg support kat cik mah...xsempat nk update DIY wat masa ni..sgt bz wat 3 keje kat opis ni gnti kawan..adoihai...

k..

tolong tau...ehhehe..

perkembangan!!!

23/5/2012 pukul 10.00 am...cik mah ditempat yg ketiga...alhmdulillah...kawan2...tolong like ek...

28/5/2012 pukul 9.33 am...cik mah ditempat yg kedua...alhmdulillah...kawan2...tolong like ek...

5/6/2012 pukul 10.06 am...cik mah ditempat yg pertama tp seri.dengan 322 undian.....alhmdulillah...kawan2...tolong like ek...

 7/6/2012 pukul 9.49 am...cik mah ditempat yg pertama dengan 365 undian.....alhmdulillah...kawan2...tolong like ek...TQ

ni cik mah copy dari page owner contest...hehhehe..

 Kedudukan terkini - Top 20 BRIDE & GROOM TO BE PHOTO CONTEST
1. Kod peserta : 02 Khairul Affandi Mohd Zainan / Siti Rahmah (376)


 11/6/2012 pukul 2.52p.m...cik mah ditempat yg pertama dengan 399 undian.....alhmdulillah...kawan2...tolong like ek...TQ

 15/6/2012 pukul 2.27 pm...cik mah ditempat yg pertama dengan 464 undian.....alhmdulillah...kawan2...tolong like ek...

 20/6/2012 pukul 11.34 am...cik mah ditempat yg ketiga  dengan 564 undian.....alhmdulillah...kawan2...tolong like ek...

pada yg belum like..meh ramai2 like ek..tq...
 
tq sudi baca n like..

TQ

CIK MAH

 
 

beberapa jam je lagi....

hehehe...ayat nk lebih kan...xde ape sgt pun...sj je...hari ni merupakan last day cik mah masuk contest...mcm dah nk kalah je...dah tempat ke empat pun..huhu....sedih...tp xpelah....adat bertanding kan...kalah n menang..pape pun kn berjuang sampai masa penamat....so cik mah perlukan pertolongan korang semua...tolong cik mah LIKE....

KAT DUA PAGE NI...




ni contest untuk pre wedding punyer shoot je....xde apa sgt pun....tp kalau boleh nk la menang kan...hehehe....korang semua tolonglah ek doakan cik mah n pling penting tolong like....

22/6/2012 pukul 10.40 am...cik mah ditempat yg ke empat dengan 743 undian.....alhmdulillah...kawan2...tolong like ek...


TQ

CIK MAH


Thursday, 21 June 2012

kakitangan....

selamat pagi....sihat x semua...moga2 semua sihat2 n semakin ceria...terima kasih sudi baca blog cik mah...pg ni bz sikit je...bz sbbnya nk minta tolong rakan2 like gmbar cik mah...esok last dah....harpa2 adelah dlm 3 teratas...hehehee....doakan untuk cik mah ye...

okay...bercerita tntang kakitangan....ni adalah kerana...cik mah menggunakan kakitangan yg ada ni untuk menDIY sorang2...hahhaha.....semua bnda nk wat 1 masa....bnyak btol tertunggak..kejap nk wat ni..kejap nk wat tu la....ni bertmbah keje lagi..hehhe...mencari pasal sendiri..tau dah kakitangan ni xberapa mampu nk wat...tp akan diusahakan jg..insyaAllah kan...

Antara yg dlm proses pembikinan...

ni dah 79 batang siap tau....65% lg..hehhe
ni plak 75% dah siap...
dlm 50% kot...hehehe... sbb ngah pk idea lg...

untuk penambahan yg mcm emak,ayah,pakcik n lain2 tu...
5)veil  + tudung nikah
belum start ape2 lg..takut nk potong kain...
 
7) cekak comel2...
70%...nk beli cekak je xlagi..hahah 

8)design baju sanding
tgh cari2 sape nk lukiskan...makngah atau kakak tersayang

semoga cik mah diberi kesihatan untuk terus menDIY n kongsi ngan kawan2 semua kan..

okay....

smbung kakitangan punyer cerita...bnda ni cik mah dapat masa tunang hari tu bulan 1....dapat dr seorang kawan yg dtg lmbat mjlis cik mah..hahahha....rasa bersalah la tu siap bg hadiah..hehhe...apa pun..terima kasih ye...sgt2 dihargai...


ni lah hadiahnyer...xtau nk isi ape...hehhe,....isi ptpuri dah ok kot kan..ingat nk bg masa nikah...sbb menepati tema nikah....purple pink...ke ade bnda lain le isi ek???ade idea x???tolong cik mah please...


agak2 nmpakkan.....ni adelah lace untuk bj nikah sebenarnya....tp lace untuk bj nikah dah beli lain...oleh kerana tukang jahit kata xsesuai ngan design bj nikah yg cik mah nak...n terlalu serabut....so...dah hntar pun lain kain lace kat tukang jahit...minggu depan dah le amik...harpa2 dah siap...blik t nk tpon tukang jahit tnya progress...hehehe...

agak2 mcm mane ye cik mah nk war veil...nk kn potong2 bunga kecil tu ke??atau mcm ne....nmpknyer mcm tu...xnk lah veil terlalu serabut..klaka plak t..nk nmpkkan veil seperti ayu2 gtu...

n wat pengetahuan kawan2 jg....cik mah beli dah kain chiffon untuk jadikan watak utama veil nikah nnti???ok x???nk beli manik pun nervous sebnarnya...nk warna pink purple ke atau mcm ne ye???ke silver putih je???please bntu cik mah wat pilihan ek...syang korang...hehhehe

so..harap korang semua boleh bg pendapat n komen2 ek...tq...

TQ..

CIK MAH...

Wednesday, 20 June 2012

continue.....

selamat pagi kawan2 semua...ade x yg rindukan cik mah...maaflah sgt2...cik mah sgt2 lah bz beberapa hari kebelakangan ni....rindu sgt nk update blog...sempat bc blog B2B lain...tp xsempat sgt nk komen2...kesuntukan masa....huhu sedih...bnyak bnda nk citer kat korang semua...

kali ni just nk continue je cerita kawin...boleh x ???boleh ek...untuk progress kawin...alhamdulillah berjalan lncar....tengah berusaha segigihnya untuk menyiapkan bunga telur n centerpiece....setakat ni dah ada 74 batang bunga telur....bnyakkan..nk dekat seratus dah...alhamdulillah....budget sebelum raya haji nk siapkan..harpanya sempat...untuk centerpiece plak...dlm 30% lg je nk siap...tin2 semua dah terkumpul....xlma lg siaplah tu...doakan ek kawan2 tersayang....

CONTINUE...

cik mah bg gmbar dulu ek...hehhe


doorgift untuk majlis kak ika...ade dua beg doorgift yg cik mah dapat..yg ni 1 ek....warna menepati tema kak ika..purple.....

yg ni ade coklat n ade jg telur...tp xde yg dapat kedua2 ek...akan dapat slaah 1...hehhe...cik mah dapat telur....cntik jg kotak ni kan...


ni plak telur lagi...tp dlm beg yg 1 lg....menarik btol tgok kotak telur ni kan...harap2 boleh bg B2B idea untuk barang2 doorgift nnti...



next is air kotak...ni ade dlm kedua2 beg doorgift tu...nyum2...btol2 mengisi perut n menghilangkan dahaga...

okay...ni yg 1 lagi....dalam ni ada nasi yg mak kak ika letak dalam bekas plastik....beruntung rasa...smpai ke K.L pun still kenyang..hehhe



ni ade kotak silver....hanya yg terpilih je dapat tau..hahhaa...myb untuk kawan2 kak ika kot...

agak2 apakah ia ek...dilipat dengan kemas skali dlm kotak ni,...


tadaa....ni adelah lapik meja kecil...kira mcm coffee table punya lapik la gtu....cntik sgt....suker2...


bercerita tentang majlis kak ika...ramai sgt2 yg datng..smpai cik mah sendiri xsempat nk bergambar ngan kak ika...lg 1 cik mah dilanda sakit perut yg amat sgt masa majlis kak ika....curi2 nk tgok kak ika snading pun xnpak...pintu2 utama dah dipenuhi mereka2 yg nk rakamkan detik2 indah..hehhe....so cik mah amik gmbar2 dibeberapa fb kawan2 n kameraman kak ika...hehhe...bnyakkkan doorgift kak ika....lain dari lain n bertuah rase...hehhee....




gmbar ni cik mah amik dari silent shooter @bugis beut...kameraman kak ika....nk amik koleksi sendiri...xde yg elok..bergegar la..ni la tu la..hehehe....tu je 1 gmbar kami rakan2 serumah bersama ngan kak ika...tu pun curi2 lepas kak ika make up..hehhe...bunga tgn kak ika pun cntik sgt kan...gbungan warna yg menarik sgt......to kak ika....kak ika cntik sgt2...n to suaminya...hehhe..jaga kak ika baik2 ye....semoga korang bahagia kesyurga...amin...
oklah...nk smbung cari orang untuk like gmbar cik mah,.....korang dah like blum???if blum...like kat cn ek...cik mah masuk contest 1 n cik mah masuk contest 2....tolong ek like...tq so much....

TQ

CIK MAH

Wednesday, 13 June 2012

Yg mana satu?

tajuk pagi...nk kata pagi xla pagi sngt pun..hehhe...boleh la kan...yg mana satu???pilihan hati....cewahh..mcm lagu plak dah kan..hehhehe....ini adalah kerana..mama cik mah menyuarakan hasratnya untuk cik mah wat pilihan...alamak..mama kasi gempak je la...xdelah hal besar mana pun...sj je nk gedik2 sikit...mama kata nk yg mana satu...nk yg ni ke???


eh...untuk apakah ini...untuk bunga telur aka bunga pahar nnti..yg akan diletakkan dipelamin...nk yg mcm ni le x???ade ke yg nk melukiskan wajah2 pelik tu..hahhaa..konferm reject....


hehehe...ni lah hasilnya setelah dikupaskan telurnya yg dah direbus..sama ada nk bg telur rebus atau yg ni plak???

ade ke ek yg bg telur mentah2 ni...habislah pecah n berbau2 + melekit2 plak kan..hahahha...rasenyer xpernah lg jumpe sebegini rupa....

last skali mama cdngkan nk bg telur ni...


sebabnya...warnanya putih diluar..nmpak cntik je kan...sesuai ngan tema cik mah punya bunga telur...biru putih...so rasenyer ni yg akan jadi pilihan...memikirkan supplier mungkin dah ada..sbb dulu ada ikut kak sepupu p amik telur masin yg bnyak masa wedding die..hehhe...en tunang pun suka sgt makan telur masin ni...

xpun kan...agak2 ade x yg bg mcm ni...

warna warni kot kan....wat mcm ne pun xtau lah...tp menarik ni...ni xpayah sarung2 net pun cntik dah...bia transperent je kan..hahhaha...rajin betul..hari tu ade google..tp simple je lah...bila kupas telur br menarik coraknya...ni mmg best kot...meriah rase...

so...pilihan cik mah adalah...TELUR MASIN....

selain itukan...
 ada mcm2 jugalah yg diletakkan bagi menggantikan telur...anataranya yg cik mah pernah jumpe...letak buah prune...letak gula-gula...letak jelly yg mcm sumi tu..xtau betol x eja ek...hehehe...mf ek if salah eja....korang plak ada x yg pernah jumpe selain dari telur???xpun ape pilihan korang untuk bunga telur korang....???

TQ

CIK MAH

Tuesday, 12 June 2012

Mengidam @ idaman???

selamat petang semua....lmbat update hari ni...sbbnya xde mood..huhu...n terpikir2 nk update pasal ape ek..hehehe...so...biler usha2 kat yahoo...jumpe something..terus jatuh cinta...sblm ni pernah terpikir...tp xtau mampu x nk wat...ade follower baru la...tq tau myrah sudi jadi follower cik mah....

tp hari ni n saat ni...nk wat jg...bialah ape2 pun tentangan...hahahha...gedik btol...walaupun xberapa nmpak sgt byangan...tp bgai dlm mimpi ade dah idea2nya...ini adalah kisah mengenai mengidam @ idaman???

hahahha...bukan ape...mengidam untuk duduk berlatarkan pelamin indah yg DIY untuk majlis nikah nnti..walaupun xsure pun nk nikah kat rumah atau masjid...tp yg surenya pelamin dirumah akn dibuat...tp secara kecil2 je untuk tujuan bergmbar....n memenuhi permintaan mama tersayang..hehhe...

idaman itu adalah kerana nk menzahirkan sesuatu yg lain n mengeksperimen diri sendiri untuk DIY.....nk mencuba sesuatu yg lain...lama dah terinign ...dah lama dah mengumpul gmbar dr segala sumber...tq kepada semua blog2 n mane2 celah cik mah amik gmbar ni...lama dah simpan...kerana nk jadikan inspirasi...tq sekali lg...

sgt2lah suker akan deco pelamin ni....inilah idaman cik mah....tp mayb xde kerusi seperti diatas....n gbungan warna ngan tema cik mah dah hmpir sgt dah tu....simple tp sgt membuatkan cik mah jatuh hati....


ni pun cntik kan kawan2...deco tu tertumpu disatu sudut...nmpak lembut je kan....adoihai...sngt2 mengidamkan seperti ini jg....



hehhee...ni dari pelamin yg cik mila watkan untuk customernya..cik mah amik kan FB...suker jg...warna yg ceria kan....susunan jg menarik...xterlalu padat...

ni gabungan warna yg sgt ceria n menarikkan....bulat2...comel jg...tp cik mah suker warna yg lembut2...tp ok kot sape2 nk try warna yg garang2...something difeerent...

so..mulai sekarang akan start untuk sketch pelamin idaman untuk nikah ni....tb2 berdebar plak...agak2 ade x yg menentang nnti..hehhe....nk pk kan mcm2..klau boleh nk wat sarung bntal by DIY...tp xtau nk pilih kain dah corak ke atau kosong je ke..atau ape ek...hehhehe...sape leh tolong bg cdngan...?????

TQ

CIK MAH
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...