Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 9 January 2012

Mini pelamin anganku.....

Salam semua....

Kali ni nk cerita pasal pelamin plak...mula2 pk nk sewa pelamin...adoi bl tnyer2 mak ai...mahal2 jg ek walaupun mini pelamin je pun....rata2 rm350 ke atas..huhuhu...then dekt bakat yg ada nk try la wat sendiri..kira2 wat sendiri pun dlm rm350 jg....tgok2 kat internt dptla idea drpd blog2 yg ada....tq ye...ada yg siap ajar la...jutaan terima kasih...lg seminggu lbh je lg t le r tgok pelamin kami ye..hehhe...ni antara contoh n idea pelamin kitaorng nnti...warna pelamin merah putih....jom tgok....

pelamin ni ringkas n cantik...sewwt je tgok kan....kitaorng punyer pun ada lngsir yg 3 tu...tp wrna merah....

ok...yg ni ada kerusi..tp kitaorng t just pkai bntal je untuk duduk...n ade lantern tu sm jg...wrna merah n putih...ade jg bunga merah dlm pasu kaca kat tepi tu nnti....
yg ni plak bg idea untuk bantal empat segi tu...kitaorng bl 4 biji warna merah hitam...
gmbar kredit pada google ye..hehhee..sumber inspirasi...
T sape2 nk sewa pelamin cik mah  le r bgtau...murah je pun...tp wat masa ni warna merah je ada..lain2 warna nak..le r maklumkan ye...tq...jumpe lg ye....



TQ..

CIK MAH

Friday, 6 January 2012

Hantaran Tunang...

Salam....
selamat pg kawan2 semua.... hari ni seperti yg dijanjikan cik mah nk tunjukkan  hasil usaha untuk beberapa bulan lepas untuk hantaran tunang nnti...ni serba sikit la hantaran belah sy n belah lelaki....t biler hari tunng...cik mah akan tunjukkan yg dah siap ek..ni br 60% je..hehhe....oh...xlupa jg...ade bunga tgn yg cik mah dah siapkan untuk gn masa hr tunang nnti...hope korang suker la...t kalau nk pape inform..jgn malu jgn segan ye contact2 cik mah...tq....   :)



                          
Untuk belah cik mah...kami bg 9 dulang...belah bakal tunang balas 7 dulang....

      Belah cik mah:    
                                                               
1-buah
2-sireh junjung
3-cupcake
4-baju nikah
5-potpuri+cincin
6-coklat
7-baju nikah
8-songkok n sampin
9-lolipop

Belah tunang pulak:
1-Telekung
2-kek
3-coklat
4-bj nikah
5-pulut kuning
6-buah
7-sireh junjung jg...

ok la...sampai cn dulu ek...t kita smbung lg...kita cite2 pasal pelamin plak ye...ok....jumpe lg...   :)

TQ.

CIK MAH

Thursday, 5 January 2012

konsep hantaran....by DIY....



Awal2 lg dh terfikir dah...nk wat hantaran sendiri...xkisahla cantik ke x...untuk jimatkan kos...rasenyer...biler dh nk siap ni...eh cntik la plak kan...hehhehe...perasan plak...tp ok la...untuk bdk br nk bertatih ni kan...ok..untuk belah cik mah...cik mah nk wat yg konon2 mcm tema guna bantal tu....so mcm ape je search kat internet ni...ok...ade idea dah.... ni antara contoh2 gambar yg bnyak bg idea....tq sgt2 pada blog n gmbar2 kat yahoo n google yg bnyk sgt2 membantu...nnti cik mah upload bantal hantaran cik mah yg dh siap ye....t lepas cik mah tunang...sape2 yg nak sewa bntal hntarn ni bg la tau ye...bole contact cik mah....ni nombornyer 0176626152...cik mah bg harga pling murah punyer la...hehhe...tunggu ye......

TQ

CIK MAH
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...