Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 13 March 2017

cara tenangkan baby didalam pantang


Selamat pagi..

nk tau x..yg YL ada essential oils yg sesuai utk baby tau..

lagi2 baby yg baru lahir...kiranya yg masih dalam pantang..baby2 ni kan baru2 nk belajar nk sesuai kan kadaan sekeliling ni..

so ni antara yg sngt sesuai dgn baby tau...

kawan2 cikmah yg preggy semua nk amik sorang satu utk persedian baby bakal lahir ...


sesuai juga utk kembung perut baby tau...lagi2 yg ni semulajadi tau...xperlu nk risau ada bahan kimia ke ape ke..insyaAllah...mmg serasi dgn baby2...lama sngt gentle baby essential oil ni out of stock tau,,,skrng dah ada..meh grab cepat2...

cara nk guna tu mudah shj...dilutekan dgn V6 oil dari YL atau VCO..pastu sapukan shj pada tapak kaki baby..utk baby lebih tenang..ruam lampin boleh juga sapu

cikmah pun mmg spare 1 ni...xnk nnti masa2 nk guna dah xde..rugilah kan..

so cantik manis yg nk order atau nk tau lebih lanjut..meh whatsapp cikmah 0176626152 ye...cikmah bg skali free gift sleep blend skali tau...

TQ

PUAN MAH

Friday, 10 March 2017

Minda positif



selamat pagi..



inshaallah...mulakan hari kita dgn sesuatu yg positif..bila kita fikir positif..inshaallah..yg dtg pada kita pun akan yg positif juga..

sama2 kita berbuat baik...

TQ

PUAN MAH

Thursday, 9 March 2017

cara nk jadi member YOUNG LIVING ESSENTIAL OILS


selamat pagi semua..

alhamdulillah..bulan feb lepas..cikmah dapat dftr 2 lagi member baru under cikmah..total dah ada 16 member...syukur..

tau ape yg best...dapat komisyen!!!

nk mula tu mmg sngt susah sebenarnya kan..tapi bila dah melangkah..xboleh nk berhenti..mcm tu ibarat yg cikmah boleh share..bila kita sendiri pkai..kita niat yg betul nk bantu kawan2..insyaAllah..Allah permudahkan...




YLEO mmg suka bg FREE tau..
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Otw nk g hq YLEO ni..sempat lagi dftr member baru..horey2..dptlah free PSK lagi...alhamdulillah..

FREE juga ENDOFLEX 15ml & GERANIUM 15ml..(worth RM311)



daftar member je dapat mcm2 free gift tau...horey2 sngt..dapat pulak premium starter kit dari YL..

seronokkan...



CONGRATULATION katanya!! 😍
*************************

Alahai..tersenyum sampai esoklah closing utk FEB.dftr member baru lagi...horey2..memandangkan bulan2 cinta ni..bulan ni je 5 EO GERANIUM sampai ke tuannyer..tu belum yg dapat FREE hari tu..eh2..hr ni dpt FREE jugak!!tq YL..

Hari ni dpt free tu semua yg promo FEB EO shj (worth RM1094) 😎 tq yl lagi skali..PSK free juga..😄

Tq sudi join team cikmah ye..t kita usaha rajin2..moga magnet rezeki dekat dgn kita..sm2 kita usaha & doa..

Cepat2 sesiapa nk eo GERANIUM sempena bulan cinta + free crankiness blend @ sleep blend tu..meh whatsapp 0176626152 ye..



ni dftr masa nk last2 day tu...alhamdulillah..mcm xcaya boleh sampai 420pv..tu point utk dapatkan semua gift...seronoknyer lah..

TQ juga pada leader team cikmah yg sentiasa bg sokongan n xpernah putus asa...tq uya,,

cantik manis yg serius nk tambah pendapatan..yg serius nk share n tau kebaikkan YLEO ni..meh whatsapp cikmah..cikmah bantu cantik manis..kita sama2 share dan berjaya..inshaAllah..

bulan ni free giftnya lain pulak tau..so marilah join..untung2 dpt gift best dari YL..dari cikmah..mmg adalah yg free gift tu...

TQ

PUAN MAH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...