Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 28 April 2017

Tolong menolong..

selamat pagi...

lama xbersiaran..masalah kemalasan melampau melanda..hahaha...tu nnti cikmah story ek..


cantik manis percaya x dgn kata2 ni...??

cikmah??

iye cikmah percaya...setiap yg baik kita buat..pasti akan ada balasannya kan..

kalau bukan hari ni..mungkin esok..lusa dan akan dtg,..

dan percayalah..klau bukan pada kita..mungkin yg baik itu akan berlaku pada anak2 kita..pada keluarga kita...

slalu ingt yg ni..

TQ

PUAN MAH

Thursday, 27 April 2017

Gift utk birthday anak-anak.

selamat pagi...

minta maaf...lama benar terperam enrtry ni ha...meh2 nk sambung story...

ni masa bulan 2 yg lepas..masa buat majlis hari lahir anak2..

cikmah plan sendiri je...beli brng2 dekat GM KLANG je..


yg cikmah buat..sticker tu je..senang je..edit2 sikit je..design2 tu download dekat google je...

pastu print atas kertas sticker je..gunting n tampal..siap...senang sngt je pun..hehehe..

mcm topi tu..cikmah tmbh riben..sbb tali tu halus sngt..senang sngt pulak nk tercabut nnti kan...

klau riben tu elok bertahan...

cikmah letak skali bekas air kecil dlm paperbag tu..isi gula2 n sedikit mainan tiup2 tu..kasi meriah..hahaha..mmg gamat betullah suasana masa tu dgn anak2 kan...

simple2 je..tapi puas hati..dpt buat sendiri..n dpt tgok anak2 semua happy main..

terima kasih pada yg sudi hadir hari tu..

TQ

PUAN MAH


Monday, 13 March 2017

cara tenangkan baby didalam pantang


Selamat pagi..

nk tau x..yg YL ada essential oils yg sesuai utk baby tau..

lagi2 baby yg baru lahir...kiranya yg masih dalam pantang..baby2 ni kan baru2 nk belajar nk sesuai kan kadaan sekeliling ni..

so ni antara yg sngt sesuai dgn baby tau...

kawan2 cikmah yg preggy semua nk amik sorang satu utk persedian baby bakal lahir ...


sesuai juga utk kembung perut baby tau...lagi2 yg ni semulajadi tau...xperlu nk risau ada bahan kimia ke ape ke..insyaAllah...mmg serasi dgn baby2...lama sngt gentle baby essential oil ni out of stock tau,,,skrng dah ada..meh grab cepat2...

cara nk guna tu mudah shj...dilutekan dgn V6 oil dari YL atau VCO..pastu sapukan shj pada tapak kaki baby..utk baby lebih tenang..ruam lampin boleh juga sapu

cikmah pun mmg spare 1 ni...xnk nnti masa2 nk guna dah xde..rugilah kan..

so cantik manis yg nk order atau nk tau lebih lanjut..meh whatsapp cikmah 0176626152 ye...cikmah bg skali free gift sleep blend skali tau...

TQ

PUAN MAH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...